Kahve falında şeytan kafası görmek

Kahve falında şeytan kafası görmek hayatının tamamen altüst olacağına, hayırlı bir işe başlayacağına, verimliliğinin artacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında şeytan kafası gördüyseniz:

  • En iyisi mümkün olduğu kadar kenara çekilerek seyirci kalmanızdır.

Kahve falında şeytan kafası görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeytanın kafasını koparmak ferah bir haneye sahip olunacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında şeytan mücadele etmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında şeytanı dövmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında şeytanı kovmak eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına işarettir.

Kahve falında şeytan tarafından taşlanmak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içine şeytan girmiş birini görmek canının sağ olacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında şeytanı kaçırmak maddi olanakların kötüleşeceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top