AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafayı kazıtmak

Kahve falında kafayı kazıtmak

Kahve falında kafayı kazıtmak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, hayallerinin de yarım kalacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kafayı kazıtmak gördüyseniz:

  • Sizin için önemli olan bir konuda ortağınızın, partnerinizin veya eşinizin desteğini görebilirsiniz.

Kahve falında kafa kazıtmak çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafayı kazıtmak bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında kafasını kazıtmak sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçları kazıtmak kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağı kazıp altın çıkarmak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarını kazıtmak yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine delalettir.

Kahve falında mezar kazıp ölüyü çıkarmak insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine işaret eder.

Kahve falında toprağı kazıp taş çıkarmak büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir