AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafaya tükürmek

Kahve falında kafaya tükürmek

Kahve falında kafaya tükürmek sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, dolayısıyla işlerin bozulacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına rivayet eder.

Kahve falında kafaya tükürmek gördüyseniz:

  • İşlerinizde size faydası dokunabilecek, bilgi sahibi eski tanıdıklarla bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında kafaya tükürmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, istediği herşeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kafasına tükürmek kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına işaret eder.

Kahve falında annesinin yüzüne tükürmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında insana tükürmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına işarettir.

Kahve falında sakızı tükürmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğe tükürmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında adamın yüzüne tükürmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine yorulur.

Kahve falında surata tükürmek saygı göreceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir