AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasının yarılmasını görmek

Kahve falında kafasının yarılmasını görmek

Kahve falında kafasının yarılmasını görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, zor durumlara düşeceğine, zenginliğe yorulmaktadır.

Kahve falında kafasının yarılmasını gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirsiniz.

Kahve falında birinin kafasının yarıldığını görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi kafasının yarıldığını görmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kafanın yarısını kel görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına delalettir.

Kahve falında yarılmış kafa görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kafasının yarılmasını görmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına alamet eder.

Kahve falında kafasının yarısını kel görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafa yarıldığını görmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında kafasının yarıldığını görmek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir