AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kafasının yarıldığını görmek

Kahve falında kendi kafasının yarıldığını görmek

Kahve falında kendi kafasının yarıldığını görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi kafasının yarıldığını gördüyseniz:

  • Alışılmadık iş birlikleri veya ilişkiler geleceğiniz üzerinde olumlu etki yaratabilir.

Kahve falında kafa yarılması görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine yorulur.

Kahve falında kendi kafasının yarıldığını görmek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kafasının yarılmasını görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kafanın yarılmasını görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kafasının yarıldığını görmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kafa yarılmak yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına işaret eder.

Kahve falında kafasının yarısını kel görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafasının yarıldığını görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir