AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasını şişmiş görmek

Kahve falında kafasını şişmiş görmek

Kahve falında kafasını şişmiş görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, umutlarının yarım kalmayacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kafasını şişmiş gördüyseniz:

  • Yani ev hayatınızda ummadığınız değişiklikler olabilir.

Kahve falında kafasını şişmiş görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işarettir.

Kahve falında kafada şişlik görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafanın şişmesini görmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kafasını şiş görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, hasretliğin biteceğine inanılır.

Kahve falında kafayı şiş görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kafasının şiştiğini görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine delalet eder.

Kahve falında gözün şiştiğini görmek umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin şiştiğini görmek hayallerinin gerçek olacağına, mevki edineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir