AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasını şiş görmek

Kahve falında kafasını şiş görmek

Kahve falında kafasını şiş görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine işarettir.

Kahve falında kafasını şiş gördüyseniz:

  • Ani kararlar vermeyin.

Kahve falında kafasını şiş görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kafanın şişmesini görmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kafasını şişmiş görmek para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, yaşadığı stresin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kafasının şiştiğini görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafayı şiş görmek kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına işarettir.

Kahve falında kafada şişlik görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudunda şişlikler görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk şiş görmek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir