AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafanın şişmesini görmek

Kahve falında kafanın şişmesini görmek

Kahve falında kafanın şişmesini görmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, işlerin kara geçeceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında kafanın şişmesini gördüyseniz:

  • Durumunuzu iyi değerlendirmeli, sizden veya durumunuzdan faydalanılmaya çalışılmadan harekete geçmelisiniz.

Kahve falında kafasını şiş görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kafasının şiştiğini görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında kafayı şiş görmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafada şişlik görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında kafanın şişmesini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, mutluluğunun da artacağına rivayet eder.

Kahve falında kafasını şişmiş görmek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerinin şiştiğini görmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, yeni bir semte taşınılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüz şişmesi görmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir