AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafada delik görmek

Kahve falında kafada delik görmek

Kahve falında kafada delik görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kafada delik gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı veya inatçı olan kişiler sorun çıkartsalar bile, siz ne olursa olsun tartışmalara girmemeye çalışmalısınız.

Kahve falında kafada delik görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında kafasında delik görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına inanılır.

Kahve falında kolunda delik görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah delik görmek problemlerinin çözüleceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişte delik görmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, evi yoksa ev alacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünde delik görmek imkânların çok daha iyi olacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine delalet eder.

Kahve falında vücudunda delik görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında delik tıkamak para sıkıntısının olmayacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir