AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir deliği kapatmak

Kahve falında bir deliği kapatmak

Kahve falında bir deliği kapatmak başarıların her geçen gün çoğalacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, büyük mutluluk duyulacağına, dertlerine çare bulacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir deliği kapatmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerde ağırlığınızı hissettirmeniz gerekebilir.

Kahve falında yılan deliğini kapatmak sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir deliği kapatmak huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında delik kapatmak hayırla yad etmeye, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında fare deliğini kapatmak güzel gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacakta delik görmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde delik görmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında delikten çıkan yılan görmek başarı kazanılacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına işarettir.

Kahve falında iki tane göbek deliği görmek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, isminden sıkça söz ettireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir