AnaSayfa / Genel / Kahve falında delik terlik görmek

Kahve falında delik terlik görmek

Kahve falında delik terlik görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında delik terlik gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz karşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Kahve falında delik terlik görmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında göbek deliği temizlemek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında delikli elbise görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, garanti olacak bir yer edineceğine delalettir.

Kahve falında delik cam görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabının delik olduğunu görmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına işaret eder.

Kahve falında delik diş görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine delalet eder.

Kahve falında makat deliği görmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, söz sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında delik ayakkabı görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir