AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasına taş yemek

Kahve falında kafasına taş yemek

Kahve falında kafasına taş yemek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafasına taş yemek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size anlattıklarına güvenmeniz durumunda yanlış bilgilendirilebilirsiniz.

Kahve falında kafasına taş yemek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafasına taş yağmak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafasına taş düşmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafasında taş görmek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birinin kafasını taşla ezmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kafayı taşa çarpmak rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafada taş görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kafasına taş atmak ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir