AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasi kopmuş adam görmek

Kahve falında kafasi kopmuş adam görmek

Kahve falında kafasi kopmuş adam görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına yorulur.

Kahve falında kafasi kopmuş adam gördüyseniz:

  • Diğerlerine bağlı problemler veya yarattıkları dramatik ortam nedeniyle zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında büyük kafalı adam görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, her daim temkinli olacağına inanılır.

Kahve falında kafası kopuk adam görmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, zorluklarının kalmayacağına işarettir.

Kahve falında kafasi kopmuş adam görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, işlerin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafasız adam görmek unvan sahibi olacağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında adam kafası kesmek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ticaretinin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında adam kafası görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına işarettir.

Kahve falında iki kafalı adam görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, kaderinin yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kel kafalı adam görmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir