AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasız adam görmek

Kahve falında kafasız adam görmek

Kahve falında kafasız adam görmek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kafasız adam gördüyseniz:

  • Karmaşık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız olasıdır.

Kahve falında kafası kopuk adam görmek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük kafalı adam görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında kafasi kopmuş adam görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında kel kafalı adam görmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına işarettir.

Kahve falında kafası kopan adam görmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine tabir olunur.

Kahve falında iki kafalı adam görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafasız adam görmek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında adam kafası kesmek ayağının tökezlemeyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir