AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam kafası görmek

Kahve falında adam kafası görmek

Kahve falında adam kafası görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza tabir olunur.

Kahve falında adam kafası gördüyseniz:

  • Müdahale edilen konuların, kaçan uçakların ya da kaybolan telefon numaralarının nedenleri olabilir.

Kahve falında adam kafası kesmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük kafalı adam görmek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına inanılır.

Kahve falında kafası kopuk adam görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında kafasi kopmuş adam görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine alamet eder.

Kahve falında kafası kopan adam görmek şansın kaçacağına, herkes tarafından saygı göreceğine işarettir.

Kahve falında kel kafalı adam görmek aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında iki kafalı adam görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, edilen duaların kabul edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kafasız adam görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, hasta ise iyileşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir