Kahve falında kafası bitlenmek

Kahve falında kafası bitlenmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına delalet eder.

Kahve falında kafası bitlenmek gördüyseniz:

  • Hoşlanmayacağınız ya da en azından gereksiz göreceğiniz misafirleriniz olabilir veya dışarıda birilerini ağırlamak için aşırı masrafa girebilirsiniz.

Kahve falında kafası bitlenmek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafada bitlenmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafasının bitlendiğini görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına işarettir.

Kahve falında kafanın bitlendiğini görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında saçı bitlenmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında bitlendiğini görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında başının bitlendiğini görmek sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının bitlendiğini görmek adının ve şanının yürüyeceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top