AnaSayfa / Genel / Kahve falında bitlendiğini görmek

Kahve falında bitlendiğini görmek

Kahve falında bitlendiğini görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bitlendiğini gördüyseniz:

  • Size verilen sözlerin tutulmaması yüzünden canınız sıkılabilir.

Kahve falında başkasının bitlendiğini görmek fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında birinin bitlendiğini görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında bitlendiğini görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında saçın bitlendiğini görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına rivayet eder.

Kahve falında bahçenin bitlendiğini görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunun bitlendiğini görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına alamet eder.

Kahve falında kafada bitlenmek sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunun bitlendiğini görmek sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir