AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasının bitlendiğini görmek

Kahve falında kafasının bitlendiğini görmek

Kahve falında kafasının bitlendiğini görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, geçiminin zorlaşacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafasının bitlendiğini gördüyseniz:

  • Satın aldığınız bir şey sorun olabilir.

Kahve falında kafasının bitlendiğini görmek zor günler geçireceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafada bitlenmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, canla başla çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafası bitlenmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kafanın bitlendiğini görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçın bitlenmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında bahçenin bitlendiğini görmek eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine yorulur.

Kahve falında birinin bitlendiğini duymak yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında başkasının bitlendiğini görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir