AnaSayfa / Genel / Kahve falında başının bitlendiğini görmek

Kahve falında başının bitlendiğini görmek

Kahve falında başının bitlendiğini görmek büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına işarettir.

Kahve falında başının bitlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı iş, ilişki, plan veya programlarınızı gözden geçirip yeniden planlamanızda fayda var.

Kahve falında başının bitlendiğini görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına delalet eder.

Kahve falında başı bitlenmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, şansının ve bahtının açık olacağına alamet eder.

Kahve falında kafanın bitlendiğini görmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının bitlendiğini görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun bitlendiğini görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında kafası bitlenmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızının bitlendiğini görmek parasal kaygılardan kurtulacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin bitlendiğini görmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir