AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafada bitlenmek

Kahve falında kafada bitlenmek

Kahve falında kafada bitlenmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında kafada bitlenmek gördüyseniz:

  • Ek sorumluluklar ortaya çıkabilir.

Kahve falında kafasının bitlendiğini görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına işarettir.

Kahve falında kafada bitlenmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafanın bitlendiğini görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kafası bitlenmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, strese gireceğine, gergin olacağına rivayet eder.

Kahve falında başının bitlendiğini görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine işarettir.

Kahve falında saçta bitlenmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kişinin bitlendiğini görmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçenin bitlendiğini görmek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir