AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafanın bitlendiğini görmek

Kahve falında kafanın bitlendiğini görmek

Kahve falında kafanın bitlendiğini görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, tövbe etmeye, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, bilgiyle donanacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafanın bitlendiğini gördüyseniz:

  • Hesaplamalarınızda farkında olmadan önemli detayları gözden kaçırabilirsiniz.

Kahve falında kafasının bitlendiğini görmek fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına inanılır.

Kahve falında kafanın bitlendiğini görmek sevap işleyeceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafası bitlenmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafada bitlenmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, kimseye minnet etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçı bitlenmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına işaret eder.

Kahve falında başı bitlenmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin bitlendiğini duymak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalet eder.

Kahve falında bahçenin bitlendiğini görmek yaşadığı stresin biteceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir