AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerinin şiştiğini görmek

Kahve falında bir yerinin şiştiğini görmek

Kahve falında bir yerinin şiştiğini görmek büyük bir özgüven kazanacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yerinin şiştiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz kontrol altına almazsanız davranışlarınız ters etkiler yaratabilir.

Kahve falında bir yerinin şiştiğini görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına yorulur.

Kahve falında bacağın şiştiğini görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişini şiş görmek herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şiş kebap pişirmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karnında şişlik görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına delalettir.

Kahve falında şiş karın görmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında gözü şiş görmek daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine yorulur.

Kahve falında şişmiş el görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir