AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafada böcek görmek

Kahve falında kafada böcek görmek

Kahve falında kafada böcek görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafada böcek gördüyseniz:

  • Çoğu zaman bazı şeylerdeki potansiyeli herkesten önce görebiliyorsunuz.

Kahve falında kafada böcek görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine alamet eder.

Kahve falında kafada uğur böceği görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafada böcekler görmek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına işarettir.

Kahve falında kafasını kazıtmak sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında kafada bardak kırmak gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kafa dişi görmek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında kafasında kurt görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, kötü işlere girmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölü kedi kafası görmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir