Kahve falında kafada böcekler görmek

Kahve falında kafada böcekler görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, kazançlı işlere gireceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, makamını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kafada böcekler gördüyseniz:

  • Gizli bilgilerinizi kimseyle paylaşmamalısınız.

Kahve falında kafada böcekler görmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kafada uğur böceği görmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, rakipleri mağlup edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafada böcek görmek her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafa öpmek çok zor zamanlar geçirileceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı kafasından tutmak önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalettir.

Kahve falında köpek kafası kesmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafaya bit düşmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun kafasında bit görmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top