AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesine küfür etmek

Kahve falında annesine küfür etmek

Kahve falında annesine küfür etmek işlerin çok iyiye gideceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesine küfür etmek gördüyseniz:

  • İlerlediğiniz yönün farkındasınız.

Kahve falında anneye küfür etmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında annesine küfür etmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında birinden küfür işitmek sağlığının bozulacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında küfürlü sözler işitmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının küfür ettiğini görmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediğin birine küfür etmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüye küfür etmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının küfür ettiğini görmek alkış alacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir