AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafada beyaz saç görmek

Kahve falında kafada beyaz saç görmek

Kahve falında kafada beyaz saç görmek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, prestij kazanacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında kafada beyaz saç gördüyseniz:

  • Sizi veya yeteneklerinizi kıskanan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kafada beyaz saç görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, kendini çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafasında saç çıktığını görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz at kafası görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına işaret eder.

Kahve falında kafada beyaz kurtçuk görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına tabir olunur.

Kahve falında kafada beyaz bit görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine inanılır.

Kahve falında saçlarını beyazlamış olarak görmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında saçımı beyazlamış görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz saçlı insan görmek olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir