AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasında saç çıktığını görmek

Kahve falında kafasında saç çıktığını görmek

Kahve falında kafasında saç çıktığını görmek sorunların birdenbire daha da artacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, dünya malı elde edeceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına delalettir.

Kahve falında kafasında saç çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı sözleri duymamazlığa gelmenizde fayda var.

Kahve falında kafasında saç çıktığını görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına inanılır.

Kahve falında kafasında yara çıktığını görmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafa dişinin çıktığını görmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kafada beyaz saç görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından saç çıktığını görmek elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında saçın çıktığını görmek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçların çıktığını görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kel birinin saçının çıktığını görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir