AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçımı beyazlamış görmek

Kahve falında saçımı beyazlamış görmek

Kahve falında saçımı beyazlamış görmek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında saçımı beyazlamış gördüyseniz:

  • Öfkeli tepkilerin hiçbir getiri olmasa da, ilerlemeye yönelik çabaların karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında saçının yarısını beyaz görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz saç kılı görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin saçını beyaz görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz saçlı olmak hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü beyaz saçlı görmek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birinin saçlarını beyazlamış görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, fakirlikten kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında saçların beyazlaştığını görmek hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının saçının beyazlamasını görmek ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir