AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafada beyaz kurtçuk görmek

Kahve falında kafada beyaz kurtçuk görmek

Kahve falında kafada beyaz kurtçuk görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine inanılır.

Kahve falında kafada beyaz kurtçuk gördüyseniz:

  • Yaşanan bazı olaylar kişisel değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında kafada beyaz kurtçuk görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurt kafası görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafanın kurtlandığını görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafanın içinde kurt görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafasının kurtlandığını görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine inanılır.

Kahve falında kafasında kurt görmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında kafasında kurtçuk görmek fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafada kurt görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir