AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına kolye vermek

Kahve falında arkadaşına kolye vermek

Kahve falında arkadaşına kolye vermek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, ağız tadına kavuşacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşına kolye vermek gördüyseniz:

  • Planlarınızı sonuna kadar sürdürmelisiniz.

Kahve falında arkadaşının boynunda altın kolye görmek istediği arabaya bineceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına kolye vermek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine işarettir.

Kahve falında kolye çaldırmak yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında balık kolyesi görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında inci kolye çalmak işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kelebek kolye görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin boynunda altın kolye görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında boynunda zincir kolye görmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, her gün daha fazla dolacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir