AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafa dişini çektirmek

Kahve falında kafa dişini çektirmek

Kahve falında kafa dişini çektirmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, zenginliği bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafa dişini çektirmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini veya sonuçlanmasını istiyorsanız, bazı sırlar saklamanız gerekebilir.

Kahve falında kafa dişini çektirmek zararların yakında telafi edileceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının dişini çektirmek ölümcül hastalıklara işaret, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında dişini çektirdiğini görmek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, çok daha mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında dişi çektiğini görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına işarettir.

Kahve falında köpek dişi çektirmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına tabir olunur.

Kahve falında azı dişi çektirmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında alt azı dişini çektirmek yolculuğa, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kök dişi çektirmek insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir