AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişini çektirdiğini görmek

Kahve falında dişini çektirdiğini görmek

Kahve falında dişini çektirdiğini görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında dişini çektirdiğini gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızda veya bir süredir çaba harcadığınız konularda dikkatler üzerinizde olabilir.

Kahve falında ön dişini çektiğini görmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine delalet eder.

Kahve falında azı dişi çektirmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişi çektirmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine işarettir.

Kahve falında dişini çektirmemek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yirmilik dişi çektirmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek dişi çektirmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında birinin dişini çektirdiğini görmek eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük dişini çektirdiğini görmek istediği oranda da eğleneceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir