AnaSayfa / Genel / Kahve falında sudan yürümek

Kahve falında sudan yürümek

Kahve falında sudan yürümek her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sudan yürümek gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan bazı gizli düşmanlarınız da harekete geçebilir.

Kahve falında sudan yürümek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında akan sudan atlamak ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sudan bozuk para toplamak keyif ve neşe içinde yaşayacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında balığı sudan çıkarmak şansın döneceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında atla sudan geçmek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, yaraların merheminin bulunulacağına inanılır.

Kahve falında akan sudan abdest almak hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, büyük aksilikler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında berrak sudan geçmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine işarettir.

Kahve falında derin sudan korkmak çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir