AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadınla ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında kadınla ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında kadınla ilişkiye girdiğini görmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, konforunun yerinde olacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadınla ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünen veya aynı kulvarda ilerleyen kişilerle bir araya gelebilir, iş birlikleri kurmanın yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, daha çok iş yapacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın kadınla ilişkiye girdiğini görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekle bir kadının ilişkiye girdiğini görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek insan sevindireceğine, sevdiği insanların olacağına alamet eder.

Kahve falında kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kadınla erkeğin ilişkiye girdiğini görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, kadim dostlar edineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir