AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadınla erkeğin ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında kadınla erkeğin ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında kadınla erkeğin ilişkiye girdiğini görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine inanılır.

Kahve falında kadınla erkeğin ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Bazı dostlarına elindeki imkanları göstermek için hoş sürprizler yapabilirsin.

Kahve falında erkek ve kadının ilişkiye girdiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına tabir olunur.

Kahve falında kadınla erkeğin ilişkiye girdiğini görmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekle bir kadının ilişkiye girdiğini görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına inanılır.

Kahve falında kadın ve erkeğin ilişkiye girdiğini görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, bazı sırların açığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında iki kadının ilişkiye girdiğini görmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir