AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın kadınla ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında kadın kadınla ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında kadın kadınla ilişkiye girdiğini görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine işaret eder.

Kahve falında kadın kadınla ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Belli alanlarda öne atılmak yerine beklemek daha akıllıca olabilir.

Kahve falında iki kadının ilişkiye girdiğini görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, kazançlı kapıların açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın kadınla ilişkiye girdiğini görmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına delalettir.

Kahve falında kadın ve erkeğin ilişkiye girdiğini görmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında erkek ve kadının ilişkiye girdiğini görmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında kadınla ilişkiye girdiğini görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine inanılır.

Kahve falında eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, rakipsiz hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadınla erkeğin ilişkiye girdiğini görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir