AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyle dans etmek

Kahve falında anneyle dans etmek

Kahve falında anneyle dans etmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, hak yolundan ayrılacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, hayal kırıklığına düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında anneyle dans etmek gördüyseniz:

  • Alış verişlerinizde satıcılara karşı dikkatli olmalısınız.

Kahve falında anneyle dans etmek çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde dans etmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına yorulur.

Kahve falında zorla dans etmek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kafasını toparlayacağına inanılır.

Kahve falında erkekle dans ettiğini görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında barda dans etmek yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanla dans etmek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında eşiyle dans etmek duaların kabul olacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında sarılıp dans etmek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir