AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçınızı kestirmek

Kahve falında saçınızı kestirmek

Kahve falında saçınızı kestirmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, işlerin yolundan çıkacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, elinin darlık içinde kalacağına, yeni kısmetlere nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçınızı kestirmek gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında istemeden saç kestirmek sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında istemeyerek saç kestirmek ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının saçını kestirdiğini görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına işarettir.

Kahve falında kısa saç kestirmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, ününün çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında hamileyken saç kestirmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, günbegün kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında birinin saçının kestiğini görmek çok iyi mevkilere geleceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını perçem kestirmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunun saçını kestiğini görmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir