AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının memesini görmek

Kahve falında kadının memesini görmek

Kahve falında kadının memesini görmek kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kadının memesini gördüyseniz:

  • Karar vermeniz gereken durumlara girmeniz gerekebilir.

Kahve falında kadının memelerini okşamak itibarda meydana gelecek değişikliğe, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kadın memesini emmek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının kendi memesini görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına işarettir.

Kahve falında kadın memesinden süt sağmak ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkekte kadın memesi görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kadının memesini tutmak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına alamet eder.

Kahve falında kadın memesi okşamak rakiplerini yeneceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında kadın memesi emmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir