AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın edep yeri görmek

Kahve falında kadın edep yeri görmek

Kahve falında kadın edep yeri görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında kadın edep yeri gördüyseniz:

  • Çalan kapıları açmayı unutmayın.

Kahve falında kadın edep yeri görmek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kadının edep yerini görmek güven kaybı yaşanacağına, evleneceğinize delalet eder.

Kahve falında bir kadının edep yerini görmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının edep yerini görmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının edep yerini görmek hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, iş kaybı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin edep yerini görmek kişiye hep umut olacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi edep yerini görmek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, hak yolundan ayrılmayacağına delalet eder.

Kahve falında erkek edep yerini görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir