AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının adet olduğunu görmek

Kahve falında kadının adet olduğunu görmek

Kahve falında kadının adet olduğunu görmek gülen yüzünün hiç solmayacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, maddi çıkmazların biteceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında kadının adet olduğunu gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun sonra kural dışı ilişkilere eğilimlisiniz.

Kahve falında kadının adet kanı görmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadını adetli görmek hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına işarettir.

Kahve falında adet olmuş kadın görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının adet olduğunu görmek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında kızını adetli görmek dualarından hayır görmeyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında adet kanının aktığını görmek her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği adetli görmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında adetini görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir