AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeği adetli görmek

Kahve falında bir erkeği adetli görmek

Kahve falında bir erkeği adetli görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeği adetli gördüyseniz:

  • Tuzaklara dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında erkeğin adet kanı görmek falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin adet olduğunu görmek rahat bir hayatın kapısının açılacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkeği adetli görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin adet olduğunu görmek bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşırı adet olmak hane halkı ile tartışma yaşayacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına alamet eder.

Kahve falında kadını adetli görmek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, elinin de bolluk göreceğine alamet eder.

Kahve falında karısının adet olduğunu görmek öz güveninin yerine geleceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında çok adet olduğunu görmek bazı pişmanlıklar yaşayacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir