AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadını adetli görmek

Kahve falında kadını adetli görmek

Kahve falında kadını adetli görmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, düşmanından uzak olacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında kadını adetli gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söz ya da yorumlarına göre bazı değişiklikler yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında kadını adetli görmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında adet olmuş kadın görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kadının adet kanı görmek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına delalettir.

Kahve falında kadının adet olduğunu görmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına inanılır.

Kahve falında bir kişinin adet olduğunu görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının adet kanını görmek kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğun adet olduğunu görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında adet bez görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir