AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadını boynundan öpmek

Kahve falında bir kadını boynundan öpmek

Kahve falında bir kadını boynundan öpmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadını boynundan öpmek gördüyseniz:

  • Yıldızlar işlerinizde yapacağınız ortaklık konularında ihtiyacınız olan desteği vermeye başlıyor.

Kahve falında bir kadını boynundan öpmek birbirlerine her konuda destek olacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına rivayet eder.

Kahve falında kadını boynundan öpmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında bi erkeği boynundan öpmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin boynundan öpmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına delalettir.

Kahve falında birini boynundan öpmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında birinin boynunu öpmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızı boynundan öpmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeği boynundan öpmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir