AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kısa kesmek

Kahve falında saçını kısa kesmek

Kahve falında saçını kısa kesmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına işarettir.

Kahve falında saçını kısa kesmek gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan sözlerle yaptıklarınızın birbirini tutmaması sorun yaratabilir.

Kahve falında saçlarını kısacık kesmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçı kısa kesmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kısa saç kesmek duygularının karşılığını alamayacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun saçı kısa kesmek çevresindekilerle arasının açılacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında saçları kısacık kesmek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında kendi saçını kısa kesmek parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında saçları kısa kesmek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını kısa kesmek borçların kısa sürede kapanacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir