AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin birine sarılarak ağlamak

Kahve falında sevdiğin birine sarılarak ağlamak

Kahve falında sevdiğin birine sarılarak ağlamak vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin birine sarılarak ağlamak gördüyseniz:

  • Bir misafirliğe gidebilirsiniz ya da eğlence hayatınızda hareketlilik olacak.

Kahve falında sevdiğine sarılarak ağlamak yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin insana sarılıp ağlamak maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğine sarılmak ve ağlamak çok üzüleceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birine sarılarak ağlamak ayaklandıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğine sarılmak ağlamak büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğine sarılarak beraber ağlamak çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine sarılıp ağladığını görmek zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir