AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğe sarılıp ağlamak

Kahve falında bir erkeğe sarılıp ağlamak

Kahve falında bir erkeğe sarılıp ağlamak sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğe sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında bir erkeğe sarılarak ağlamak daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek kardeşe sarılıp ağlamak kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında erkek kardeşine sarılıp ağlamak hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğuna sarılıp ağlamak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğe sarılıp ağlamak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğe sarılıp ağlamak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğa sarılıp ağlamak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğluna sarılıp ağlamak zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir