AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının tenasul uzvu görmek

Kahve falında kadının tenasul uzvu görmek

Kahve falında kadının tenasul uzvu görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, arkasından iyi konuşulacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında kadının tenasul uzvu gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya beklenmedik yöne ilerleyen durumlar ya da ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kadının tenasul uzvu görmek çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tenli kadın görmek hastalıklarının azalacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ten görmek önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına inanılır.

Kahve falında ten rengi çorap görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bronz ten görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, işlerinin çok iyi olacağına işarettir.

Kahve falında ten rengi sütyen görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ten çorap görmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tenli olmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir