AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisi tarafından vurulmak

Kahve falında birisi tarafından vurulmak

Kahve falında birisi tarafından vurulmak yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına işaret eder.

Kahve falında birisi tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Alacağınız bir teklifi reddetmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek aile hayatının sorunsuz olacağına, hayırlı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında sevgili tarafından vurulmak art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaş tarafından vurulmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askerler tarafından vurulmak kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin tarafından vurulmak zorlukların bu sayede aşılacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından silahla vurulmak küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, hak yolundan ayrılmayacağına işarettir.

Kahve falında akraba tarafından vurulmak hileli durumlarla karşılaşılacağını, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında teröristler tarafından vurulduğunu görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir