AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına ateş etmek

Kahve falında arkadaşına ateş etmek

Kahve falında arkadaşına ateş etmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, başarılarının daim olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, dertlerinin biteceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, mutluluğunu çoğaltacağına, kurtuluşa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına ateş etmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler memnun edici sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında arkadaşının ateş ettiğini görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, mutlu olacağınıza işaret eder.

Kahve falında arkadaşına ateş etmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateş yakmaya çalışmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hortumla ateşi söndürmek geleceğe daha umut dolu bakacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateş kırmızısı görmek sorunların günden güne daha da artacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateşli hasta görmek kişinin günahlarına tövbe etmesi, makamının ve ününün artacağına yorulur.

Kahve falında ayıya ateş etmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına tabir olunur.

Kahve falında yanan ateş görmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir